Vliegschool

Bij Stichting Vliegopleidingen Limburg kunt u terecht voor een breed aanbod aan vliegopleidingen voor onder andere het  LAPL en PPL vliegbrevet met de Ratings, Night Rating, Instrument Rating, Basic Instrument Rating, Competency based Instrument Rating, Aerobatic Rating en PBN conversie Cursus. Onze opleiding is een ATO (Approved Training Organisation) erkende vliegschool. Dit geeft aan dat al onze opleidingen voldoen aan de Europese normen en dat wij een ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) erkende vliegschool zijn. Oftewel, u vindt bij Stichting Vliegopleidingen Limburg ervaren instructeurs die u tijdens de diverse vliegopleidingen uitstekend begeleiden bij het behalen van uw brevet.

Onze opleiding staat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Nieuwe aspirant-vliegers zijn het hele jaar door van harte welkom. Wij geven u graag een rondleiding en bespreken uw wensen.

Om u een idee te geven hoe het vliegen in de praktijk verloopt, biedt Stichting Vliegopleidingen Limburg in samenwerking met Cycloon Holland u de mogelijkheid tot het maken van een introductievlucht of proefles. Heeft u het vliegvirus te pakken? Start dan met een vliegopleiding bij Stichting Vliegopleidingen Limburg!

Bekijk hieronder welke vliegopleidingen gevolgd kunnen worden. Voor meer informatie en prijzen neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Certificaat NL-ATO-220-6