Onderhoud

Cycloon Holland is middels haar EASA Part CAO onderhoudsvergunning bevoegd om aan diverse vliegtuigtypes, voorzien van zuigermotor(en) en turbinemotor(en) tot 5.700 kg, onderhoud, reparaties, modificaties en overige werkzaamheden te verrichten. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw Amerikaans geregistreerde vliegtuigen, ondersteuning bij de aan- en verkoop van vliegtuigen, interieurreiniging of –vervanging. Cycloon Holland is tevens bevoegd om ARC inspecties uit te voeren zonder tussenkomst van een CAMO voor vliegtuigen tot MTOW 2730 kg. Wij nemen u alle zorgen uit handen door de complete technische administratie en onderhoudsplanning van uw vliegtuig te verzorgen.

Wij hebben ruime ervaring met vliegtuig- en motoronderhoud van diverse fabrikanten, zoals Piper, Cessna, Beech, Diamond, Mooney, Evektor Sportstar RTC, PS28 Cruiser en Socata voor de vliegtuigen, en Lycoming, Continental, Centurion, Pratt & Withney en Rotax voor wat betreft motoren. Tevens zijn wij Authorized Rotax Service Center voor de Benelux en zijn we ook Authorized Centurion (Thielert) Service Center.
Sinds 2021 installeren we Dynon Skyview certified avionica systemen in uw GA vliegtuigen (momenteel nog alleen FAA approved)

Ook in geval van schade bent u bij Cycloon Holland aan het juiste adres. Wij stellen een overzichtelijke rapportage op van de schade, welke ingediend kan worden bij uw verzekeringsmaatschappij. Desgewenst wordt de schade-afhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar kortgesloten.

Op onze locatie te Maastricht-Aachen Airport EHBK (Vliegveldweg 148) beschikken wij over een moderne en goed uitgeruste onderhoudshangaar. Indien u voor onderhoud aan uw toestel naar Maastricht-Airport komt betalen wij uw landing.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen, waarbij onder het genot van een kop koffie uw wensen nader worden besproken.

Ons ervaren team staat voor u klaar!

Cycloon Holland B.V. onderhoudstarieven 2021

NL.CAO.4401_03Nov2020